+31 (0)36 5492222 info@hego.nl

Bewerkingen


RVS Service Center

HEGO is meer dan enkel leverancier van RVS en aluminium. Naast ons brede assortiment bieden wij verschillende bewerkingsdiensten aan voor het bewerken van RVS en aluminium. Hierdoor kunt u alles onder één dak vinden. Met behulp van ons eigen in-house service center Foxinox voeren wij diverse bewerkingen uit. Onze geavanceerde machines worden bestuurd door ervaren vakmensen met het beste resultaat tot gevolg.

 

Klik hier om contact met ons op te nemen


RVS Slijpen

Slijpen en borstelen

Het slijpen van RVS moet uiterst nauwkeurig worden uitgevoerd. Onze gespecialiseerde en kritische medewerkers hebben al jaren ervaring in het slijpen van RVS en beoordelen elke geslepen plaat apart. Wij kunnen één- en tweezijdig slijpen.

Lees meer

RVS decoilen

Decoilen

Met behulp van onze decoil installatie kunnen wij coils (rollen) afrollen tot plaat op maat op basis van de gewenste afmetingen. U kunt ook uw eigen coils bij ons laten decoilen, neem hiervoor contact met ons op.

Lees meer

RVS knippen

Platen knippen

Specifieke afmetingen nodig voor uw RVS platen? Platen maken wij op maat door onze decoiler en onze knipmachine.
Wij kunnen diverse specials, zoals schopplaten, plinten, afdekstroken en hoekbeschermingen op maat knippen.

Lees meer

RVS foliën

Foliën

Alle platen, geslepen of ongeslepen, kunnen voorzien worden van beschermfolie. De beschermfolie beschermt uw platen tegen vuil, beschadigingen en krassen waardoor het oppervlak mooi en smetteloos blijft. Wij kunnen verschillende soorten folie aanbrengen.

Lees meer

RVS Platen ponsen bij HEGO

Platen Ponsen

RVS Platen laten ponsen? Wij kunnen ronde of vierkante gaten ponsen, sleuven maken of de hoeken afronden. Zowel voor zeer kleine platen als voor grote platen.

Lees meer

Zetten en kanten HEGO

Externe bewerkingen

Wij kunnen nog niet alles zelf en daarom bemiddelen wij in het laten uitvoeren van diverse bewerkingen bij andere service centers. Wij kunnen u helpen met het zagen, zetten en kanten, laser- en waterstraalsnijden, slitten, walsen en strekken.

Lees meer