+31 (0)36 5492222 info@hego.nl

RVS Plaat op maat


rvs plaat op maat
Naast ons brede assortiment in de standaard formaten RVS Platen leveren wij ook RVS plaat op maat in vrijwel elke gewenste afmetingen en zowel geslepen als ongeslepen. Bij ons kunt u terecht voor kleine en grote volumes rvs platen op maat. In ons eigen service center knippen of decoilen wij platen in allerlei gewenste afmetingen.

Contact opnemen


Verschillende afmetingen RVS Plaat op maat mogelijk

Of u nu op zoek bent naar enkele stuks kleine op maat gemaakte plaatjes of juist hele grote platen: bij ons bent u aan het juiste adres. Al sinds 1995 verzorgen wij het maatwerk voor rvs plaatmateriaal. Onze gecertificeerde medewerkers maken dagelijks rvs platen op maat in verschillende afmetingen. Het op maat knippen doen wij machinaal met onze knipbank en decoil-installatie.

Verschillende afmetingen rvs platen op maat zijn mogelijk. Onze knipbank verwerkt platen van maximaal 6 mm dik, 2000 mm breed en 4000 mm lang. Met onze decoiler kunnen wij zelfs nóg langere platen op maat leveren. Wij rollen coils uit tot rvs platen op maat tot 2 mm dik, 1500 mm breed en 5000 mm lang.

Al 40 jaar zijn wij actief in de roestvast staal markt. Door onze jarenlange ervaring kunt u op ons vertrouwen als vakkundige partner voor al uw rvs maatwerk. Met ons eigen service center voeren wij dagelijks verschillende bewerkingen uit op rvs en aluminium materiaal voor onze klanten wereldwijd. Van het slijpen van rvs platen tot het ponsen en knippen van plaat op maat. Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Ontdek al onze bewerkingsdiensten. 


RVS Plaat op maat knippen

Met onze volautomatische SafanDarley knippen wij rvs platen op maat tot een dikte van 6 mm. Nadat de gewenste afmetingen in het systeem worden ingevoerd, knipt de knipbank met de hoogste precisie rvs platen op maat.

rvs plaat op maat knippen

Specificaties
Dikte: tot en met 6 mm
Lengte: tot en met 4000 mm
Breedte: tot en met 2000 mm

RVS Plaat op maat decoilen

Decoilen is het proces waarbij coils (rollen van RVS) worden uitgerold tot rvs plaatmateriaal op maat tot een dikte van 2mm . Met name voor grote hoeveelheden RVS platen op maat biedt het decoilen een snelle oplossing.

rvs plaat op maat decoilen

Specificaties
Dikte: tot en met 2 mm
Breedte: tot en met 1500 mm
Lengte: tot en met 5000 mm


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Met ons offerte formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef de gewenste afmetingen aan ons door, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
E-mailen kan natuurlijk ook op info@hego.nl

Liever bellen? Bel ons gerust op +31 (0)36 5492 222. Wij zijn het snelst te bereiken per telefoon.

* verplicht veld


Vraag hier direct uw offerte aan

* verplicht veld