+31 (0)36 5492222 info@hego.nl

Directie

Maak kennis met onze directie


Contactpersoon directie

Jan Dekker

Financieel Directeur

Tel: (+31) 036 5492 224
E-mail: jddekker@hego.nl

Lees hier verder over Jan

Voordat ik in 1996 bij HEGO aan de slag ging als Financial Controller, was ik gedurende 16 jaar werkzaam voor verschillende accountantskantoren. Door de in die tijd opgedane ervaringen bij een grote verscheidenheid van ondernemingen, en door de opgedane kennis, zowel op financieel als organisatorisch vlak, was de overstap naar een groeiende onderneming een prima match.

Naast mijn financiële en administratieve achtergrond, is juist de commercie mijn grote uitdaging. Als eindverantwoordelijke probeer ik samen met mijn medewerkers te streven naar optimale klanttevredenheid en richt ik mijn focus op het creëren van omstandigheden om dat doel te bereiken.

Contactpersoon directie

André van der Veen

Commercieel Directeur

 Tel: (+31) 036 5492 249 / Mob: +31 (0) 6 53953438
E-mail: avdveen@hego.nl

Lees hier verder over André

Na een aantal buitenlandse avonturen waar ik functies heb bekleed die variëren van handelaar in commodities tot business unit manager van een Roemeens verkoopkantoor, ben ik in 2011 bij Hego terechtgekomen in de functie van Commercieel Manager. Vanaf 1 januari 2016 bekleed ik de functie van Commercieel Directeur. Als eindverantwoordelijke voor het commerciële beleid houd ik mij voornamelijk bezig met het aansturen van het verkoopteam, de inkoop van RVS en de te volgen prijsstrategie. Daarnaast bedien ik zelf een aantal internationale klanten zodat ik goed op de hoogte kan blijven van de marktprijzen en ontwikkelingen. Als ik mijn functie bij Hego zou moeten omschrijven dan zouden daarin vast en zeker de woorden gevarieerd, uitdagend, en ondernemend voorkomen. Kortom, een organisatie waar ik nog lange tijd deel van uit wil maken!