Ga naar de inhoud

2e Keus RVS

  Maak van 2e keus uw eerste keuze !

  Met een geweldig prijsvoordeel en ons maatwerk advies wordt 2e keus RVS bij HEGO wellicht uw eerste keuze!

  Roestvast staal wordt altijd geproduceerd als prime (eerste keus), maar kan om verschillende reden worden afgewaardeerd tot 2e keus. Zo kan het materiaal kantschade hebben of lichte krassen. Of het materiaal heeft te lang in de fabriek op voorraad gelegen of wordt geleverd zonder certificaten. Wij kopen dit materiaal in grote hoeveelheden in bij de fabriek en daardoor kunnen we het tegen een aantrekkelijke korting aan onze klanten aanbieden. Is het wellicht ook iets voor u?

  Advies op maat

  De vraag is natuurlijk of 2e keus RVS voor uw toepassing geschikt is. Er zijn allerlei toepassingen waarbij 2e keus met name handig is, zoals componenten die niet zichtbaar zijn, of waar een perfect oppervlak niet de eerste prioriteit is. We denken daarin natuurlijk graag met u mee. Onze productspecialisten hebben tot wel 20 jaar ervaring met 2e keus materiaal en HEGO als bedrijf verkoopt het al 36 jaar, dus u bent bij ons aan het goede adres.

  Assortiment

  Ons 2e keus assortiment bestaat uit platen, coils, slitcoils in verschillende maten, diktes en finishes. Neemt u voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan.