Ga naar de inhoud

Externe bewerkingen

RVS & Aluminium Service Center

In sommige gevallen kunnen wij ook met ons eigen service center niet alle gewenste bewerkingen uitvoeren. Met bijna 50 jaar ervaring kennen wij heel goed de weg in de markt. Wij helpen regelmatig klanten in het vinden van het juiste adres voor het uitvoeren van diverse andere bewerkingen.

Bel of mail gerust voor advies naar Olivia Stahlman

tel: +31- (0)36 549 2273

mail: ostahlman@hego.nl

Lass | HEGO

Externe bewerkingen

Coils ingepakt blauw | HEGO

Slitten


Coils kunnen wij op gewenste breedte laten slitten tot bandstaal van 1 mm tot 60 mm breed en van 0,3 mm tot 3,5 mm dik. Het snijden gebeurt met rondschaarmessen met verschillende diktes.

Aluminium platen links 2 | HEGO

Zetten en kanten

Zetten en kanten wordt gedaan om hoeken netjes af te werken, zodat er geen nabewerking meer nodig is. Dit doen wij zowel voor RVS als voor aluminium platen. Lengtes tot maximaal 6 meter en diktes vanaf 0,3 mm tot en met 12 mm.

Pallets vullen | HEGO

Walsen en strekken

Walsen en strekken doen wij om platen met spanning of deukjes spanningsvrij te maken, waardoor de platen weer geschikt zijn voor verdere bewerking.

RVS en aluminium platen | HEGO

Zagen


Wij kunnen het zagen van RVS en aluminium buizen uitbesteden voor je. Lengtes vanaf 10 mm tot 12 meter mogelijk, diameters (rond) tot 300 mm en diameters (vierkant) tot 260 mm.

Op zoek naar maatwerk?

Vraag direct een offerte aan!