Ga naar de inhoud

Bewerkingen

Bewerkingen in ons RVS Service Center

HEGO is meer dan enkel leverancier van RVS en aluminium. Sinds 1995 hebben wij ons eigen inhouse service center waar wij het RVS en aluminium naar wens kunnen bewerken. Zo bieden wij alles onder een dak aan.

Metalen plaat schuren | HEGO

onze mogelijkheden

Aluminium platen links 2 | HEGO

Slijpen en borstelen

Het slijpen van RVS moet uiterst nauwkeurig worden uitgevoerd. Onze gespecialiseerde en kritische medewerkers hebben al jaren ervaring in het slijpen van RVS en beoordelen elke geslepen plaat apart. Wij kunnen één- en tweezijdig slijpen.

Stainless Steel & Aluminium | HEGO

Platen knippen

Specifieke afmetingen nodig voor jouw RVS platen? Platen maken wij op maat door onze decoiler en onze knipmachine. Wij kunnen diverse specials, zoals schopplaten, plinten, afdekstroken en hoekbeschermingen op maat knippen.

Coils kikkerperspsectief | HEGO

Decoilen

Met behulp van onze decoil installatie kunnen wij coils (rollen) afrollen tot plaat op maat op basis van de gewenste afmetingen. Je kunt ook jouw eigen coils bij ons laten decoilen. Voor vrijblijvende informatie kan je hiervoor contact met ons opnemen.

Folie en slijpen | HEGO

Foliën

Alle platen, geslepen of ongeslepen, kunnen voorzien worden van beschermfolie. De beschermfolie beschermt jouw platen tegen vuil, beschadigingen en krassen waardoor het oppervlak mooi en smetteloos blijft.

Wij kunnen verschillende soorten folie aanbrengen.

Platen ponsen | HEGO

Platen ponsen

RVS Platen laten ponsen? Wij kunnen ronde of vierkante gaten ponsen, sleuven maken of de hoeken afronden. Zowel voor zeer kleine platen als voor grote platen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor al jouw RVS ponswerk, wij helpen je graag verder.

Lasersnijden | HEGO

Lasersnijden

Tijdens het lasersnijden worden platen nauwkeurig op maat gesneden. Met de lasersnijder kunnen er specifieke vormen worden gemaakt. Lengte tot 3 meter, breedte tot 1.5 meter en diktes vanaf 0,3 tot en met 25mm.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Gevuld gangpad magazijn | HEGO

Externe bewerkingen

Wij kunnen nog niet alles zelf en daarom bemiddelen wij in het laten uitvoeren van diverse bewerkingen bij andere service centers.

Wij kunnen je helpen met het zagen, zetten en kanten,  waterstraalsnijden, slitten, walsen en strekken.

Stalen huisje Hego | HEGO

Staat uw bewerking er niet tussen?

Neem dan contact met ons op!

 

 

Op zoek naar maatwerk?

Vraag direct een offerte aan!