Ga naar de inhoud

Wholesale

HEGO Stainless Steel & Aluminium

WHOLESALE

HEGO, is dé groothandel voor hoogwaardige staalproducten in Nederland. Ons bedrijf heeft een rijke historie en een uitstekende reputatie op het gebied van bewerkingen en leveringen in zowel RVS als ook aluminium. Wij zijn er voor diverse doelgroepen, zoals weg- en waterbouw, automotive, food & beverage en de agrarische sector. Maar ook staalbouwers, constructeurs en installateurs weten de weg naar HEGO te vinden. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor een breed scala aan producten en bewerkingen.

Wij staan bekend om ons ruime productassortiment. Bij HEGO vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van RVS en aluminium. Of het nu gaat om platen of coils, wij hebben het in huis. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige producten van de beste kwaliteit.

Bovendien bieden wij onze klanten een verregaande service en een grote mate van flexibiliteit. Je kunt bij ons rekenen op deskundig advies en ondersteuning bij het maken van de juiste keuze voor jouw project. Onze vakmensen staan voor je klaar en helpen je graag verder. Ook bieden wij diverse diensten aan, zoals het bewerken van RVS en aluminium. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket aanbieden en kunnen wij jouw project van begin tot eind verzorgen.

Bij HEGO geloven wij in duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom werken wij uitsluitend met gecertificeerde materialen en zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze processen om zo de impact op het milieu te verminderen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een betere wereld.

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige producten en uitstekende service, dan ben je bij HEGO aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder.

CONTACTGEGEVENS

Bolderweg 10
1332 AT Almere, Nederland
Tel: +31-(0)36 5492 222
E-mail: info@hego.nl

Ma – Vrij: 08:15 – 16:45

Ook JOuw service partner

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben wij in 1995 ons eigen service centre Foxinox opgericht. Hierdoor zijn wij ook partner voor aluminium en rvs bewerking. Van het slijpen van rvs platen tot het decoilen van plaat op maat: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Met ruim 20 jaar ervaring kijken wij graag vooruit. Onze visie is om uit te groeien tot dé totaalleverancier in RVS en Aluminium halffabricaten. Met een breed aanbod van producten én services waardoor onze klanten alles onder één dak kunnen vinden.

Video afspelen over HEGO pand 2023 | HEGO

Kernwaarden

Flexibel

Wat de wensen ook zijn, wij doen alles om het voor elkaar te krijgen. Heb je materiaal snel nodig? Mits op voorraad kunt je het materiaal vaak vandaag nog afhalen. Of anders bezorgen we het morgen. Door ons eigen service centre kunnen we gemakkelijk en snel materiaal bewerken naar wens.

Betrokken

Jouw project is ook ons project. Dat is onze instelling. Wij denken graag mee en geven advies op maat. Bij een aanvraag zijn we benieuwd waar het materiaal voor gebruikt wordt zodat we hierbij kunnen adviseren. HEGO is al sinds 1977 een begrip in de markt en onze verkopers hebben jarenlange ervaring waardoor je kunt vertrouwen op deskundig advies.

Persoonlijk
& oprecht

Bij HEGO kennen we onze klanten persoonlijk, sommige al decennia lang. Daardoor kennen we hun wensen en behoeftes. Daarbij zijn we oprecht, ‘what you see is what you get.’ Bij HEGO weet je daardoor altijd waar je aan toe bent.

Op zoek naar maatwerk?

Vraag direct een offerte aan!