Ga naar de inhoud

TRADING

HEGO Stainless Steel & Aluminium

TRADING

Bij HEGO geloven we dat kennis en ervaring de sleutel zijn tot succes. Dankzij onze jarenlange expertise in de staalindustrie weten wij als geen ander hoe we onze klanten de best mogelijke oplossingen kunnen bieden. Of je nu op zoek bent naar standaard producten of maatwerkoplossingen, bij HEGO ben je aan het juiste adres.

Onze diepgaande markt- en productkennis stellen ons in staat om onze klanten te voorzien van optimale oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften. We begrijpen als geen ander dat elke klant unieke eisen heeft en daarom bieden wij een breed scala aan producten en diensten om aan al deze behoeften te voldoen.

Daarnaast hebben we een breed leveranciersnetwerk opgebouwd, waardoor we altijd de beste kwaliteit producten kunnen leveren tegen de meest gunstige prijzen. Dankzij onze sterke inkooppositie kunnen we ook vrachtcombinaties en inkoopvolumes aanbieden.

Wij kopen materiaal direct in bij de Europese en Aziatische fabrieken en kunnen dit in de haven of op locatie laten leveren. Je kan bij HEGO dus profiteren van fabrieksprijzen zonder dat je je druk hoeft te maken over de verscheping, inklaring, financiering of kwaliteitscontrole.

CONTACTGEGEVENS

Bolderweg 10
1332 AT Almere, Nederland
Tel: +31-(0)36 5492 222
E-mail: info@hego.nl

Ma – Vrij: 08:15 – 16:45

Ook jouw service partner

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben wij in 1995 ons eigen service centre Foxinox opgericht. Hierdoor zijn wij ook partner voor aluminium en rvs bewerking. Van het slijpen van rvs platen tot het decoilen van plaat op maat: wij gaan geen uitdaging uit de weg. Met ruim 20 jaar ervaring kijken wij graag vooruit. Onze visie is om uit te groeien tot dé totaalleverancier in RVS en Aluminium halffabricaten. Met een breed aanbod van producten én services waardoor onze klanten alles onder één dak kunnen vinden.

Video afspelen over HEGO pand 2023 | HEGO

Kernwaarden

Flexibel

Wat de wensen ook zijn, wij doen alles om het voor elkaar te krijgen. Heb je materiaal snel nodig? Mits op voorraad kunt je het materiaal vaak vandaag nog afhalen. Of anders bezorgen we het morgen. Door ons eigen service centre kunnen we gemakkelijk en snel materiaal bewerken naar wens.

Betrokken

Jouw project is ook ons project. Dat is onze instelling. Wij denken graag mee en geven advies op maat. Bij een aanvraag zijn we benieuwd waar het materiaal voor gebruikt wordt zodat we hierbij kunnen adviseren. HEGO is al sinds 1977 een begrip in de markt en onze verkopers hebben jarenlange ervaring waardoor je kunt vertrouwen op deskundig advies.

Persoonlijk
& oprecht

Bij HEGO kennen we onze klanten persoonlijk, sommige al decennia lang. Daardoor kennen we hun wensen en behoeftes. Daarbij zijn we oprecht, ‘what you see is what you get.’ Bij HEGO weet je daardoor altijd waar je aan toe bent.

Op zoek naar maatwerk?

Vraag direct een offerte aan!