Ga naar de inhoud

Over hego

Adding value to steel

HEGO

Hego is al sinds 1977 een groothandel en bewerker van RVS en aluminium. Wij hebben een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk van leveranciers en voeren een ruime voorraad. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Vandaag besteld is vaak morgen al in huis.

Bij HEGO werkt deskundig personeel, met passie en liefde voor de producten en productie. Service staat bij HEGO hoog in het vaandel. Veel van de klanten van het eerste uur bedienen wij nog steeds. Wij denken oplossingsgericht en werken met korte lijntjes.

Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z!

CONTACTGEGEVENS

Bolderweg 10
1332 AT Almere, Nederland
Tel: +31-(0)36 5492 222
E-mail: info@hego.nl

Ma – Vrij: 08:15 – 16:45

Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Daar hebben wij sinds 1995 ons eigen in-house service centre voor. Hierdoor kunnen wij ook jouw partner zijn in aluminium- en RVS-bewerking. Van het slijpen, foliën en lasersnijden en zetten van RVS platen en aluminium tot het decoilen van coils naar plaat op maat. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wij zijn trots op ons werk.

Video afspelen over HEGO pand 2023 | HEGO
Spikes zoom | HEGO

Missie

Wij werken samen met onze klanten en versterken hiermee de concurrentiekracht van al onze afnemers. Metaalverwerkende bedrijven kiezen voor HEGO om ontzorgd te worden.

Visie

Door het aangaan van duurzame relaties en oog te hebben voor maatschappelijk verantwoord ondernemerschap, werken wij aan langdurige waarde creatie voor al onze stakeholders.

Kernwaarden

Onze mensen zijn flexibel en betrokken en denken graag mee. Personeel van HEGO kent klanten vaak persoonlijk, sommige al decennia lang. Wij geven oprecht en deskundig advies. Jouw project is ons project. Wat de wensen ook zijn, wij gaan ervoor! Of het nu om snelle leveringen gaat of om speciale bewerkingen van materiaal, wij staan voor je klaar. Dat maken we elke dag waar.

Flexibel

Wat de wensen ook zijn, wij doen alles om het voor elkaar te krijgen. Heb je materiaal snel nodig? Mits op voorraad kunt je het materiaal vaak vandaag nog afhalen. Of anders bezorgen we het morgen. Door ons eigen service centre kunnen we gemakkelijk en snel materiaal bewerken naar wens.

Betrokken

Jouw project is ook ons project. Dat is onze instelling. Wij denken graag mee en geven advies op maat. Bij een aanvraag zijn we benieuwd waar het materiaal voor gebruikt wordt zodat we hierbij kunnen adviseren. HEGO is al sinds 1977 een begrip in de markt en onze medewerkers hebben jarenlange ervaring waardoor je kunt vertrouwen op deskundig advies.

Persoonlijk
& oprecht

Bij HEGO kennen we onze klanten persoonlijk, sommige al decennia lang. Daardoor kennen we hun wensen en behoeftes. Daarbij zijn we oprecht, ‘what you see is what you get.’ Bij HEGO weet je daardoor altijd waar je aan toe bent.
Producten
0 +
medewerkers
0
jaar ervaring
0

Op zoek naar maatwerk?

Vraag direct een offerte aan!