Ga naar de inhoud

Aluminium traanplaten

Aluminium traanplaten

Aluminium traanplaten kenmerken zich door het druppelvormige profiel boven op de plaat. Enerzijds is dit profiel ideaal als antislip loopvlak, anderzijds worden traanplaten vaak vanwege een decoratieve functie toegepast. Wij leveren traanplaten, 2 en 5 traans, in de zeer gangbare EN AW 5754 (AlMg3) kwaliteit.

Afmetingen
3000 x 1500 mm (groot formaat)
2500 x 1250 mm (middel formaat)
2000 x 1000 mm (klein formaat)

Diktes
1,5 mm t/m 10 mm

Traans
Leverbaar in 2 en 5 traans

EN AW 5754 / AlMg Traanplaten

Aluminium kwaliteit EN AW 5754 is een zeewater bestendige aluminium-magnesium legering. De bijzonder goede corrosiebestendigheid zorgt ervoor dat deze legering goed toe te passen is in o.a. de maritieme sector.
Aluminium Traanplaat 2-traans HEGO
Aluminium Traanplaat 2-traans
Aluminium traanplaat 5-traans HEGO
Aluminium Traanplaat 5-traans
Aluminium traanplaten

Toepassingsgebieden

Aluminium traanplaten zijn sterk, duurzaam, decoratief en water- en corrosiebestendig en kunnen hierdoor in verschillende situaties worden toegepast. Het meest bekende toepassingsgebied van traanplaten is voor het gebruik in allerlei loopvlakken, zoals vloeren, bordessen en trappen. Maar daarnaast worden de platen vanwege het opvallende design ook toegepast voor decoratieve doelen, o.a. voor gevelbouw en winkelinrichting. Advies nodig rondom het toepassen van aluminium traanplaten? Neem contact met ons op.

Op zoek naar maatwerk?

Vraag direct een offerte aan!