Ga naar de inhoud

NIEUW: RVS reinigers

  Het reinigen van uw RVS materiaal wordt eenvoudig met de onderhoudsproducten van Foxinox. De RVS reinigers van Foxinox kunnen toegepast worden voor verfraaiing, bescherming, reiniging en verwijdering van roest en corrosie van RVS. De producten kunnen o.a. gebruikt worden voor bouwwerken, installaties, constructies, machines, instrumenten en gebruiksvoorwerpen.

  Verschillende RVS reinigers

  Iedere RVS reiniger is uniek en heeft zijn eigen werking. Foxsoft is een dieptereiniger die bijvoorbeeld roest verwijdert. Foxprotect is een neutrale en milde reiniger die daarnaast ook nog zorgt voor een extra beschermlaag. Foxspray is een gebruiksklare reiniger die zeer geschikt is voor het verwijderen van vlekken en vingerafdrukken. Tot slot zorgt de Foxpolish voor een mooie glans die het RVS weer laat glanzen.

  RVS roestverwijderaar Foxsoft 
  Foxsoft is een speciale rvs reiniger en roestverwijderaar waarmee eenvoudig roest verwijderd kan worden van rvs. Foxsoft roestverwijderaar is een witte vloeistof op waterbasis, zonder schuurmiddel. Deze roestverwijderaar is geschikt voor intensieve reiniging van vervuilde oppervlakken zoals vliegroest en andere roestige plekken. Foxsoft is geen beitsmiddel en tast de huid van het rvs niet aan.

  Het unieke van Foxsoft roestverwijderaar is dat het organisch is en daarmee ongevaarlijk voor mens en milieu. Hierdoor is het uitermate geschikt om apparaten en gereedschap te reinigen die in de levensmiddelensector worden gebruikt.

  RVS verzorger Foxprotect
  Foxprotect is een neutrale en milde rvs reiniger, uitermate geschikt voor dagelijks onderhoud. Naast het reinigen van rvs zal het middel ook een beschermlaag vormen die nieuwe roestvorming zoveel mogelijk voorkomt. Voor sterk vervuilde oppervlakken adviseren wij eerst de roest te verwijderen met Foxsoft.

  RVS reiniger Foxpolish
  Foxpolish is een vloeibare speciaalreiniger, metaalpolisher. Foxpolish is geschikt voor het reinigen van vervuilde en doffe oppervlakken. Het kan toegepast worden op roestvast staal, nikkel, koper, brons, chroom en aluminium. Foxpolish laat uw metaal weer glimmen!

  RVS reiniger Foxspray
  RVS schoonmaken wordt eenvoudig met Foxspray. Het is een gebruiksklare reiniger en vlekkenverwijderaar voor waterbestendige oppervlakken waaronder rvs. Het is zeer geschikt voor het verwijderen van (vet) vlekken en vingerafdrukken. Door Foxspray eerst op een microvezeldoek te sprayen en het rvs daarna af te nemen, droogt het streeploos op. Deze rvs cleaner is makkelijk in gebruik en geschikt voor dagelijkse reiniging van waterbestendige oppervlakken zoals trapleuningen, liften, keukenapparatuur (waaronder de afzuigkap, gasfornuis etc.). Foxspray kan in de levensmiddelenindustrie gebruikt worden.

  RVS onderhoudsset
  Met deze set heeft u alle bovengenoemde unieke producten in huis voor het reinigen van bijna elk type vervuiling op rvs en andere metaalsoorten. Van roest tot vingervlek kan hier eenvoudig mee verwijderd worden.

  Benieuwd naar de reinigers? Neem dan contact met ons op.