Ga naar de inhoud

RVS platen

RVS platen

Ons brede assortiment in RVS-plaatmateriaal is in de meeste gevallen direct uit voorraad leverbaar. Materiaal dat vandaag voor 14:00 uur wordt besteld kan morgen al geleverd worden. Wij hebben vrijwel alle beschikbare RVS-kwaliteiten in ons assortiment: van de meest gangbare AISI-legeringen 304 en 316 tot 420 en 201.

Standaard afmetingen
3000 x 1500 (groot formaat)
2500 x 1250 (midden formaat)
2000 x 1000 (klein formaat)
RVS plaat op maat

Diktes
Koudgewalst: 0,4 – 6,0 mm
Warmgewalst: 2,0 – 50,0 mm

Leveringsprogramma

Assortiment RVS platen

RVS platen

Assortiment RVS platen

RVS Platen kunnen wij naar wens op maat knippen, slijpen, borstelen, ponsen én foliën in ons eigen service center. Daarnaast is het mogelijk om RVS platen op maat te laten maken in ons eigen service center.

RVS platen

Breed assortiment uit voorraad

Al het prime RVS-plaatmateriaal kan worden geleverd met het 3.1 certificaat. Dat garandeert dat het materiaal voldoet aan de gestelde eisen (DIN EN 10204). Het certificaat vermeldt onder andere de kwaliteit, het chargenummer (smelt-nummer), de mechanische samenstelling en de chemische compositie van het materiaal.

Geslepen en geborsteld RVS

Wij slijpen RVS in verschillende slijpkorrels om een perfecte afwerking te garanderen. Na het slijpen of borstelen kunnen alle platen voorzien worden van beschermfolie. Wij kunnen platen zowel één- als tweezijdig slijpen met een maximale breedte van 1.500 mm.

RVS platen

RVS Plaat op maat

Naast de standaard afmetingen bieden wij ook RVS Plaat op maat aan. Met behulp van ons service center kunnen wij platen exact op maat maken door de platen op maat te knippen of op maat te decoilen. Platen op maat knippen kunnen wij tot een dikte van 6 mm in vrijwel iedere gewenste afmeting. Op zoek naar grote hoeveelheden RVS platen op maat? In dat geval kunnen wij coils (rollen) tot plaat op maat afrollen.

Levering met 3.1 certificaat

Al ons eerste keus (prime) RVS plaatmateriaal kan desgewenst geleverd worden met het 3.1 certificaat. Het 3.1 certificaat garandeert dat het materiaal voldoet aan de gestelde eisen conform de Europese norm DIN EN 10204. Het certificaat vermeldt o.a. de kwaliteit, het charge nummer (smeltnummer), de mechanische samenstelling en de chemische compositie van het materiaal.

Op zoek naar maatwerk?

Vraag direct een offerte aan!