Ga naar de inhoud

Succesvol eerste decoil jaar voor HEGO

    De toenemende vraag naar RVS plaat op maat heeft ons vorig jaar doen besluiten een eigen decoilinstallatie te installeren om onze klanten nog meer in hun wensen tegemoet te kunnen komen. De decoiler is nu precies één jaar operationeel en heeft al veel klanten voorzien van RVS plaat op maat.

    RVS Plaat op maat decoilen

    In ons service center  zijn al sinds 1995 diverse bewerkingen onder één dak te vinden. Naast het slijpen, ponsen en knippen is de nieuwste toevoeging aan het machinepark de decoilinstallatie. Decoilen is het proces waarbij coils afgerold en gewalst worden. Vervolgens worden de platen dan op de gewenste afmetingen geknipt en worden daarna verpakt op pallets. “De behoefte van klanten gaat verder dan de standaard formaten RVS platen” licht Commercieel Directeur André van der Veen toe. Door coils zelf te decoilen kunnen wij grote hoeveelheden RVS platen op maat leveren. “Wij hebben het afgelopen jaar veel decoil opdrachten mogen ontvangen. We kunnen dus met recht spreken over een succesvol eerste decoil jaar.”

    Naast het decoilen van RVS coils, kunnen klanten bij ons ook terecht voor het op maat knippen van hun eigen materiaal. “Coils vanaf ca. 1000 kg kunnen bij ons al in loonwerk worden gebracht. Na het decoilen kunnen wij desgewenst de RVS platen met onze knipbank nog verder op maat knippen, die platen kunnen wij vervolgens ook nog slijpen, borstelen of foliën. Mogelijkheden genoeg dus.” Over een lange levertijd hoeft de klant zich bij ons geen zorgen te maken. “Door onze flexibiliteit kunnen wij snel schakelen en is het vaak nog mogelijk om het materiaal een dag na aanlevering weer op te halen of te laten verzenden.”

    Ontdek de mogelijkheden van ons service center hier